La defensa del CB Guadalajara i una mala primera part, han passat factura a la UEHCalella

Després de la victòria d’ahir, la UEH Calella, ha perdut 28-22 el seu segon partit de la fase d’ascens a Primera Nacional.

Els nostres han patit un mal inici i un mal arbitratge durant els 60 minuts. Els manxecs han sortit molt forts amb una defensa molt dura. De seguida s’han posat per davant en el marcador, 2-6. Aquest desavantatge l’han pogut incrementar gràcies a la bona actuació del seu porter, Carlos Donderis. A la mitja part s’ha arribat amb un resultat desfavorable 8-14.

A la represa ha seguit la mateixa tònica. El Guadalajara ha començat amb un parcial de 2-0 que posava la màxima diferència en el marcador 8-16. Els calellencs, amb l’ajuda del públic que omplia el pavelló i no ha parat d’animar, ha escurçat les diferències a 5 gols 13-18. El Guadalajara ha sabut mantenir l’avantatge fins el final.

Demà diumenge a les 13:00 h, la UEHC jugarà contra el BM Huesca. Una victòria calellenca encara donaria opcions a l’ascens. Ascens que es podria decidir pel gol average.

Avui els aragonesos han guanyat al Vecindario canari 28-22.

Els partits de diumenge són:

11:00 h CB Vecindario-BM Guadalajara

13:00h UEH Calella- BM Huesca

Tots els partits es poden seguir en directe per la web de Ràdio Calella Televisió.