Handbol: UEHCalella líder invicte després de l’última jornada

30 a 25 a favor del nois de Salva Puig ,ha estat el resultat final d’un encontre on els rivals ho han posat molt difícil i on el Calella només ha pogut marxar en el marcador als últims deu minuts de partit.

Una primera part molt igualada on el Terrassa superava amb facilitat la que fins avui era la millor defensa de la categoria ha fet que el resultat al descans fos de 14 a 14. A la represa, un Calella més intens i un gran encert a la porteria local ha permès ampliar l’avantatge i fer que els últims minuts hagin sigut més plàcids pel líder de la categoria.
Amb això l’equip calellenc marxa líder i ja espera al Parc Dalmau al primer partit de la segona volta al CH Sabadell, tercer classificat, que limita els llocs de fases d’ascens.
Un cop més destacar l’afició calellenca, amb un CFCalella Crew impressionant, que un cop més ha empès quan l’equip més ho necessitava.