Handbol: Triomf de la UEHCalella a la pista del Canovelles

El Calella es retroba amb la victòria a domicili en un grandíssim partit dels homes de Salva Puig, que els manté a la primera posició conjuntament amb el Banyoles.

Una primera part molt eficaç en atac per part dels dos equips ha fet que el partit arribés al descans en un igualat 14-15.
A la segona part, el conjunt calellenc ha baixat la persiana en defensa i ha deixat el Canovelles en només 8 gols. En atac, bones combinacions i un gran encert en totes les líneas i partit plàcid als últims 10min amb un resultat final de 22-27.

Així doncs, l’equip calellenc ha recuperat les sensacions i deixa enrere els dubtes de les últimes jornades després d’un partit molt complert i molt ben plantejat pels nostres.