Esquerra Calella veu a venir un estiu complicat a l’hora d’anar a una guingueta a la platja

image

Asseguren des del partit que els calellencs ho tindran difícil per poder anar als vespres a la platja a prendre alguna cosa, ja que només hi haurà cinc grans guinguetes, tan sols una a la platja de Garbí, i la majoria lligades a establiments hotelers.

Esquerra diu que ha estat la gestió que n’ha fet el Govern Municipal el que ha provocat que la meitat de guinguetes hagin quedat desertes i s’hagi perdut l’ocasió per aquest any de tenir una combinació de petites guinguetes, altres de mitjanes que oferissin menjar i altres de més grans annexes a hotels. Així a la platja hi tindrien cabuda tant els turistes estrangers allotjats en hotels com els veïns de Calella i rodalies.

Carles Ferrer, regidor d’Esquerra a Calella, ha explicat que el govern va presentar un model de guinguetes grans a un preu molt alt i això va fer desistir els petits guinguetaires i tampoc va seduir als empresaris de bars i restaurants. Si que ha engrescat als hotels, per així tenir un espai propi més on donar servei als seus clients i a la mateixa platja de Calella.

Carles Ferrer comenta que caldrà veure com s’articula aquest model, i preveu un estiu complicat ja que tradicionalment, diu ell, mai s’ha sabut combinar el turisme estranger amb el turisme de proximitat i amb els veïns de Calella i rodalies.

Esquerra acaba la seva reflexió sentenciant que, si es manté aquesta oferta de guinguetes, els calellencs no trobaran una oferta adequada per a ells a la platja de Calella, i que això és el que passarà: “Passarà el que ja ha passat els darrers anys. Que la gent acaba marxant als pobles veïns buscant la oferta que no se li ofereix a Calella i que no se li ha ofert de manera tradicional, i que seguirà sense oferir-se-li. Al final, el model d’excel·lència que ven l’equip de govern no es plasma de cap de les maneres amb les accions que s’ofereixen“, ha dir Carles Ferrer.

Esquerra acaba el comunicat dient que caldrà veure com conviuen els interessos dels propietaris hotelers de les noves guinguetes i el dels usuaris autòctons, sense que tornin «èpoques negres» en aquest àmbit.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Albert Arcas Pons escrigué:

    Jo també aprofito per plantejar el tema sonoritat, música i concerts CADA DIA durant tota la temporada. El greuge que generen als veïns l’activitat privada no em sembla gens cuidadosa amb el veïnat.
    Perquè us en feu una idea, ara mateix puc sentir les onades amb les finestres tancades, i a l’estiu no puc sentir la TV amb les finestres tancades… Alguna cosa penso sincerament que no va gens bé en la gestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *