Els veïns donen finalment per bona la reforma de la Plaça Catalunya

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Amb la represa del diàleg amb l’equip de govern, els impulsors del projecte guanyador dels Pressupostos Participatius han vist ateses les seves reclamacions quant a la millora de l’entorn. Davant d’això, l’Associació de Veïns de la Plaça Catalunya es mostren satisfets amb la reforma feta, tot i que mantenen que caldria protegir amb tanca l’enjardinat central.

“Venen molts gossos sols, que s’hi enfilen i fan malbé el nou enjardinat. També la canalla puja i de seguida ho trepitgen. A més, poden arribar dins del sortidor on hi ha molts elements elèctrics, i passar una desgràcia”, ha explicat la presidenta de l’associació veïnal, Concepció Gelmà, qui ha estat informada de les gestions que està fent l’executiu per resoldre-ho. “S’ho estan mirant per veur com ho poden fer perquè quedi modern i bonic”, ha dit.

És l’únic detall que queda en l’aire del llistat de peticions que havia fet el veïnat, públicament i directament als responsables municipals. És per això, que Gelmà expressa la satisfacció pel resultat final i concreta les millores afegides al projecte.

“Vam demanar bancs i n’han posat, també han posat llum al sortidor i només falta arreglar el programador del canvi de color del sistema d’il·luminació que hi havia. S’ha desprogramat però l’empresa que l’havia col·locat ja no existeix, i ara ja ens han confirmat que n’han trobat una altra i que està en marxa”, ha indicat Gelmà.

El projecte de reforma de la Plaça Catalunya va resultar guanyador de la passada convocatòria del Pressupost Participatiu, dotat amb 90.000 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *