Els patges dels Reis d’Orient arriben aquesta tarda a Calella

Els patges reials a la Biblioteca, arxiu
Els patges reials a la Biblioteca, arxiu

La nit de Reis posa el colofó a la màgia de les festes de Nadal. Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar han enviat els seus emissaris cap a moltes poblacions catalanes perquè continuïn recollint les cartes amb els desitjos dels infants per aquesta especial nit.

Els patges de Ses Majestats els Reis d’Orient tenen programades dues activitats molt especials per avui i demà a Calella, per recollir les últimes cartes i entretenir als menuts. Aquesta tarda seran a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça on, a més de poder entregar les cartes, els patges també llegiran contes. Serà a les 19.00h. Demà dimarts, 5 de gener, durant el matí seran al Mercat Municipal.

Faran de teloners per l’arribada més esperada i màgica. La dels Reis d’Orient, que faran entrada a la ciutat per la Riera Capaspre. Es calcula que serà a les 18.00h i que des d’allà iniciïn la cavalcada que els portarà cap a la Plaça de l’Ajuntament i pels carrers Jovara, Balmes, Església, Romaní i Bisbe Sivilla. Faran parada, com és tradició, a la Capella de Sant Quirze i Santa Julita. Tornaran a la plaça de l’Ajuntament, on els esperaran els representants institucionals per donar-los la benvinguda. Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, amb els seus acompanyants, saludaran des del balcó de l’edifici consistorial i, seguidament, atendran individualment a cada nen a l’Ajuntament Vell.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *