Els calellencs s’escaparan a París i Londres per Setmana Santa

maleta

Les dues capitals europees figuren entre les principals destinacions dels calellencs per passar les vacances de Setmana Santa. Per a la majoria, significa marxar un cap de setmana llarg de 4 dies, de divendres a dilluns. Des de l’agència Viatges Mistral expliquen que l’alternativa més demandada és pujar a la muntanya per aprofitar els últims dies de neu de la temporada.

Són destinacions europees clàssiques que els que els agrada viatjar hauran ja trepitjat alguna vegada, però això no treu que ho tornin a fer aquesta Setmana Santa. Animats, sobretot, per les ofertes que s’han trobat a les agències de viatges com la Mistral, d’Albert Pedemonte.

Sobretot Londres i París, dues ciutats que haurien de ser molt visitades, però s’han pogut oferir paquets interessants amb xàrters a molt bon preu, la gent s’hi ha animat

A les famílies, escapar-se a les capitals francesa i anglesa els costarà poc més de 300 euros per persona, a no ser que vulguin ser exquisits en l’hotel on s’estaran. I en el preu s’inclou alguna activitat cultural. Perquè els clients ara ja no en tenen prou amb visitar la ciutat, conèixer les costums i descobrir la seva gastronomia.

Gestionem l’accés a la Torre Eiffel, les entades a Louvre a París, al British de Londres, a la capital anglesa també l’entrada a un espectacle de teatre o musical. Avui dia és habitual incloure un fet diferencial al viatge

L’alternativa a les destinacions europees és el Pirineu català. Com a mínim entre la clientela de l’agència de viatges calellenca. Aquests últims dies de fred i tempesta han mantingut la neu a les estacions d’esquí, i la Setmana Santa és una bona excusa per aprofitar-ho. Si fa no fa, aquesta opció resulta igualment interessant econòmicament perquè també inclou altres complements: o bé la pensió completa a l’hotel, el forfait o l’entrada a termes i balnearis.

L’escapada serà més cara si s’escull viure la Setmana Santa a Andalusia, on s’hi celebren les processons més espectaculars d’Espanya pel fervor religiós dels qui hi participen. Una experiència que pot arribar a costar uns 500 euros per persona els quatre dies.

Amb tot, no és que sigui un dels destins sobre els que més s’ha treballat a l’agència de viatges. Tampoc amb la resta de ciutats espanyoles.

 

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Albert Pedemonte, de Viatges Mistral.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *