Els cadenats de l’accés a la gatera tornen a aparèixer trencats

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Amics dels Animals ha denunciat els actes vandàlics de què han estat objecte les instal·lacions de la gatera de Calella. En l’últim mes, i en dues ocasions, s’han trobat amb el cadenat de les portes trencat, la qual cosa els ha obligat a reforçar la seguretat dels accessos. Des de l’entitat, el veterinari Josep Estañol ha demanat als calellencs que notifiquin a la Policia Local qualsevol actitud sospitosa per part de persones que rondin per l’entorn de la gatera.

Amics dels Animals demana col·laboració ciutadana per identificar l’autor o els autors de les bretolades que s’han fet a la gatera. La primera va ser fa un mes, quan es van trobar amb el cadenat de les portes trencat. Ho van reparar i dissabte passat, en arribar a les instal·lacions, van comprovar que l’havien tornat a rompre. Aquesta última vegada, a més, han trobat a faltar una de les gates acollides.

Aquest és el relat que n’ha fet a Ràdio Calella TV Josep Estañol, veterinari calellenc i membre de l’entitat: “Divendres a la nit algú va trencar els cadenats, el mateix ens havia passat feia quatre setmanes, coincidint també amb un divendres (…) I ara trobem a faltar una gata molt bonica que suposem es va endur la persona que va trencar el cadenat”.

L’incident es va comunicar a l’Ajuntament de Calella i s’ha denunciat a la Policia Local. Amb tot, Amics dels Animals també ha fet una crida als calellencs perquè alertin de qualsevol actitud sospitosa que puguin veure pels voltants de la gatera. “Que ho posin en coneixement de la Policia Local o contactin amb nosaltres a través de les xarxes socials perquè s’hi pugui actuar”, ha demanat Estañol.

Estañol també ha lamentat la despesa extraordinària que ha suposat per a l’entitat la reparació dels desperfectes.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

 1. marisol villanueva escrigué:

  jo visc al costat, i en varies ocasions hi denunciat el tema de la llum del indret on està la gatera i el pipi-can,

  només hi ha la llum de la nacional i a la gatera no es veu res de res.

  a partir de la tarda ja no es pot anar amb el gos perque a vegades es veuen persones pero no saps que hi fàn..
  posiblement aixó que acabeu de comunicar.

  de totes maneres hi estaré alerta.

  salutacions
  Marisol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *