El sorteig dels viatges del Sumaquilòmetres tanca la campanya del Nadal dels comerciants

PHOTO-2019-01-17-22-12-07

Ahir es van conèixer els guanyadors dels quatre viatges estrella que ha sortejat l’associació de comerciants Calella Centre Comercial per tancar la seva campanya de Nadal. Es van extreure les quatre butlletes que permetran als seus propietaris gaudir d’una estada o viatge a Banyoles, Irlanda, Eslovènia i Itàlia, i allà conèixer els seus llacs més emblemàtics. Neus Duran, Montserrat Mateu, Kilian Garcia i Queralt Botey són els afortunats, a qui es va trucar ahir des de la Cooperativa l’Amistat, plena d’associats, per comunicar-los la notícia. El moment va ser molt simpàtic, i així ho va recollir Ràdio Calella TV, que va emetre el sorteig en directe.

El sorteig va començar escollint la butlleta de l’urna amb els viatges més pròxims. En total, hi havia més de 16.000 butlletes del Sumaquilòmetres en el bombo i dona la casualitat que Neus Duran, una barcelonina que té a Calella la seva segona residència, només n’havia emplenat una. I va ser l’afortunada. Gaudirà d’una estada a Banyoles.

El conductor de la gala, Josep Grima, li ho comunicava així.

 

El segon premi ha estat per Montserrat Mateu, que va emplenar una butlleta amb els quilòmetres necessaris per viatjar a Irlanda. La notícia la va sorprendre, gairebé ni s’ho creia, i va avenir-se a anar a la Cooperativa per festejar-ho amb els comerciants.

 

El sorteig va seguir amb l’elecció del Sumaquilòmetres guanyador del tercer tram de viatges. Kilian Garcia anirà gràcies als comerciants de Calella a Eslovènia, i la notícia la va rebre, entusiasmada, la seva mare. Aquest era el moment.

 

La comunicació telefònica va complicar l’anunci del quart viatge al parc infantil Gardaland d’Itàlia. L’afortunada, Queralt Botey, no va respondre la trucada però un familiar seu present a la Cooperativa l’Amistat va facilitar un altre número de contacte.

 

Botey, la guanyadora del viatge més important de la campanya de Nadal dels comerciants, va atendre l’oferiment del conductor i va presentar-se a la Cooperativa un cop la retransmissió havia finalitzat.

A més, es van sortejar diversos sopars i regals a representants dels establiments presents.

L’alcaldessa Montserrat Candini hi va intervenir per posar en valor la potent oferta comercial de Calella.

Sí que demano a la gent que ens escolta que ens sentim orgullosos del centre comercial i les botigues que tenim. Per les característiques de la ciutat tenim indicadors molt alt de qualitat, diversitat i quantitat. Felicitats a l’associació de comerciants per l’excel·lent feina que es fa, per la quimera d’il·lusió que cada any es transmet, i sort a tothom.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *