El Govern Municipal renovarà l’enjardinat lateral del Passeig Manuel Puigvert

passeigdemar

S’actuarà al llarg de tot el parterre que discorre en paral·lel a la via del tren, renovant-ne la vegetació perquè tingui una continuïtat i unitat estètica. El projecte, que encara ha de superar els darrers tràmits administratius, inclou també l’aposta per un sistema de reg més eficient, la reparació del mur de pedra i la substitució de la tanca metàl·lica.

El projecte compta amb una inversió de 116.582 euros. “Contempla la renovació del parterre, de dalt abaix, tota la vegetació, i també els treballs per refer el mur de pedra que presenta alguns defectes. També canviarem la tanca metàl·lica que ha quedat molt envellida i aprofitarem per renovar el el reg: instal·larem un sistema per degoteig i amb telegestió, que permet un major estalvi”, ha concretat el regidor de Medi Ambient i Espais Naturals, Marc Buch (PDeCAT).

L’execució de la intervenció queda subjecte al vist-i-plau que hi doni la gestora de la infraestructura ferroviària, que és la competent en l’àmbit d’actuació. “Hem tramitat sol·licitud de permís a Adif perquè el canvi de la tanca s’ha de fer conjuntament. Els terminis aniran en funció d’aquests tràmits amb la gestora però preveiem iniciar l’actuació a principis de l’any vinent”, ha apuntat.

El projecte executiu de millora del lateral del passeig Manuel Puigvert ha estat redactat per l’empresa Eliseupaisatgista. El regidor de Medi Ambient i Espais Naturals ha explicat que es farà una adjudicació de l’execució dels treballs perquè la brigada municipal no pot assumir aquest volum de feina afegit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *