El Divina Seguros Joventut s’acomiada de l’Eurolliga Júnior celebrada a Belgrad

Les estrelles del futur més brillants del bàsquet europeu s’han trobat de dijous i fins avui a Belgrad (Sèrbia) per jugar l’Eurolliga Júnior “Adidas Next Generation”. Entre elles s’ha vist al calellenc Oriol Cuadrado, jugador del Divinia Seguros Joventut. L’equip on juga Cuadrado, el Júnior Masculí Preferent del Divina Seguros Joventut ha participat a l’Eurolliga Júnior després de proclamar-se guanyador del Torneig “Adidas Next Generation” (ANGT) celebrat a L’Hospitalet de Llobregat. L’equip català, ha quedat segona del seu grup

Estrella Roja de Belgrad – Divina Seguros Joventut Badalona (78-90)

Dijous 17, l’equip on juga Oriol Cuadrado va debutar contra l’Estrella Roja de Belgrad, en un partit molt igualat, fins als últims minuts.

El partit va començar amb un intercanvi de triples, i els primers minuts van ser molt igualats, fins als últims 3 minuts. Va ser llavors, quan l’Estrella Roja va escapar-se del marcador amb un parcial de 13-4.

Al segon període, els badalonins van retallar distàncies i van capgirar el marcador 46-47 i arribar al descans amb el marcador a favor.

A la represa, el partit va estar dominat majoritàriament per els verd-i-negres i es va mantenir amb la mateixa tònica fins al final del partit, que va acabar amb un 78-90 a favor dels catalans.

Divina Seguros Joventut Badalona – Stella Azzurra de Roma (82-92)

El divendes, els verd-i-negres es van enfrontar amb l’Stella Azzura de Roma, el partit va començar, igual que el dia anterior amb molta igualtat, arribant al final del primer període amb empat a 18. El segon quart, la Roma va posar la directa i va tenir avantatges de fins a 7 punts. Una distància que el conjunt badaloní va saber retallar i arribar al descans un punt per sota, 37-38.

El 3 període, va dominar l’Stella Azzura i es va anar escapant fins a posar-se amb una diferència de 10 punts per sobre, 56-65.

L’últim quart del partit, la Penya va escurçar una altre vegada distàncies i a falta de poc menys de 3 minuts, es va col·locar 3 punts per sota. Però una altre vegada els italians va aconseguir tornar a marxar fins arribar al 82-92 final.

Bayern Munic – Divina Seguros Joventut Badalona (77-99)

Aquest va ser l’últim partit que va jugar la Penya a l’Eurolliga Júnior que va acollir el Pavelló Aleksandar Nikolic Hall de Belgrad. Va ser un partit molt còmode per als catalans, que sempre van anar per davant del marcador, amb avantatges de fins a 10 punts. Al descans es va arribar amb 8 punts de diferència, a favor del conjunt verd-i-taronja, (38-46).

La segona meitat, va seguir la mateixa tònica amb domini còmode de la Penya, però no definitiu. No va ser fins a l’últim quart, que l’equip on juga Oriol Cuadrado va posar la directe i va sentenciar el partit, arribant al final amb el marcador de 77-99.

La derrota contra la Roma, condemna al Joventut

El segon partit, contra la Roma, va deixar a la Penya sense poder disputar la final d’aquest matí. Una final que s’ha disputat al Belgrad Stark Arena, escenari que acollirà aquest vespre al Final 4 de l’Eurolliga. Els badalonins necessitàven una carambola que no es va produir: necessitaven que els italians perdesin per una diferència d’entre 9 i 14 punts contra l’Estrella Roja. Un partit que finalment es va endur la Roma.

El millor equip d’Europa Júnior, Lietuvos Rytas Vilnius

El Lietuvos s’han coronat com a millor equip d’Europa de categoria Júnior en derrotar al Stella Azzurra de Roma per 76-71.