El diari El Punt-Avui torna a tenir edició comarcal

elpunt

Les pàgines amb informació del Maresme havien desaparegut amb l’inici de la crisi econòmica i des del dia 28 de juny d’enguany es torna a editar la secció maresmenca.

La primera publicació va ser una entrevista al nou alcalde de Mataró, i partir d’aquí cada dia surten impreses sis planes diàries, de dilluns a diumenge, amb informació local i comarcal, amb la voluntat de recuperar el valor de proximitat que sempre havia caracteritzat la publicació.

La redactora del Punt Avui i col·laboradora habitual de Ràdio Calella TV al programa Fòrum Obert, Teresa Màrquez, comenta la intenció amb la que neix la nova i recuperada secció comarcal. “Una visió molt més focalitzada en tots els temes que són interessants per la gent i que durant aquests anys hem fet gairebé l’impossible per encabir-los en els diferents estadis pels quals ha passat el diari El Punt-Avui. Nosaltres el que podem i volem és aprofundir moltíssim en els temes perquè hi hagi la sensació que llegir el diari és llegir una cosa que ja se sap. Volem donar un plus d’informació i més dades que en tuit o un missatge al Facebook és pràcticament impossible que surti“.

La nova edició coincideix també amb una modernització de la plana web del diari, que ara és més accessible, dinàmica i de fàcil lectura.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *