El Consell d’Adolescents prefereix el Taller d’orientació laboral i acadèmic dels participatius joves

participatiutallerlaboraliacademic

L’assemblea de l’actual Consell d’Adolescents ha decidit atorgar 15 punts extres al projecte anomenat Taller d’orientació laboral i acadèmic, una de les propostes que competien als Pressupostos Participatius de Joventut. De totes maneres, això no canvia el resultat final de l’assamblea dels participatius que es va celebrar divendres passat.

Gràcies a aquests 15 punts, el Taller ha obtingut un total de 70 punts, convertint-se en la segona proposta més votada darrere de la fusió de les propostes Nit Jove!, Fiesteros S.A. i La Crida. Tot i així, no canvia el resultat de l’assemblea dels Participatius: els projectes que es portaran a terme serà la coalició de les tres festes temàtiques i la fira gastronòmica i que comptaven amb una aportació de 10.000€ (5 mil para cadascú).

La proposta de taller d’orientació laboral i acadèmic pretenia ajudar, a través de psicòlegs o psicopedagogs, als alumnes d’ESO i batxillerat a escollir els estudis o com introduir-se al món laboral i es faria abans de les preinscripcions escolars. El pressupost del projecte va quedar per definir però dependria de la quantitat d’alumnes que s’hi apuntessin.

A continuació podeu recuperar l’assemblea de discussió i votació dels Pressupostos Participatius de Joventut.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *