El Club Bàsquet Calella FMV suma la tercera victòria consecutiva

El Sènior FMV del Club Bàsquet Calella, va aconseguir dissabte al vespre, la seva tercera victòria consecutiva. Aquest cop va derrotar, al Sant Andreu de Natzaret, això si a la pròrroga.

Va ser un partit molt igualat, on gran part de la primera meitat van dominar els visitants, però tot i així, els calellencs van aconseguir arribar al descans amb el marcador a favor, 35-31.

A la represa, el partit va seguir la mateixa dinàmica de joc: un intercanvi constant de cistelles. Els homes de Paco García i Àlex Muñoz, van ser irregulars en defensa, permetent així cistelles fàcils dels badalonins.

Un temps mort demanat per García, va servir de punt d’inflexió per augmentar la intensitat en defensa, i afinar una mica més en atac.

Als instants finals del partit, i amb el marcador mostrant 67-67, Dídac Hernández va fer un tap de sobre la botzina final va permetre anar a la pròrroga.

Al temps extra, es va seguir la tònica dels 40 minuts de joc, amb intercanvi de cistelles. Als minuts finals, el CB Calella FMV va aconseguir escapar-se del marcador i aconseguir el 79-73 final. Paco García valora el partit.

El proper dissabte, tornaran a jugar contra un equip de Badalona, en aquest cas a la pista del Col·legi Cultural de Badalona, a les 6 de la tarda.