El Cicle Gaudí reprograma la pel·lícula “100 metros” a la Sala Mozart

Els actors Dani Rovira i Andrés Velencoso en una de les escenes del film rodades a Calella
Els actors Dani Rovira i Andrés Velencoso en una de les escenes del film rodades a Calella

Després de l’èxit de la primera projecció pública del film “100 metros” a la Sala Mozart de Calella, amb una gran afluència que va sorprendre a la mateixa Acadèmia del Cinema Català, s’ha tornar a programar de cara a la nova temporada cinematogràfica del Cicle Gaudí. La història de Ramón Arroyo portada a la gran pantalla per Dani Rovira, amb Karra Elejalde i Alexandra Jiménez en el repertori, es podrà tornar a veure a la sala calellenc el dijous 12 de gener.

El Circuit Estable de Cinema Català que promou l’Acadèmia proposa als calellencs començar l’any anant a la Sala Mozart per veure 100 metros. Serà la segona projecció del film que es fa a la nostra ciutat, propiciat per l’èxit d’assistència del passi que es va fer el passat 15 de desembre, quan es va omplir tot l’aformanet de la sala.

Amb aquesta pel·lícula s’obre una nova temporada de cinema a Calella, en què a banda de les pel·lícules programades pel Cicle Gaudí, també cal sumar-hi les del CineClub de FotoFilm Calella, que torna a apostar pel cinema en versió original subtitulada.

Durant el 2017, es veuran a la Sala Mozart títols com La millor opció (Cicle Gaudí), Madame Marguerite (CicleClub), No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas (Cicle Gaudí), Fusí, Corazón Gigante (CineClub), El Elegido (Cicle Gaudí) i Pastel de pera con lavanda (CineClub). Les entrades tindran un preu de 4,50 euros. Els titulars del Carnet Jove i de la targeta del Club Vanguardia tenen descomptes especials.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *