El CF Calella perd amb polèmica arbitral

El CF Calella ha perdut 2-3 amb el Tiana, després de rebre el primer gol en clar fora de joc i patir dues expulsions. La primera l’ha patit el jugador Kamouni. L’àrbitre s’ha equivocat al anotar les targes i l’ha fet fora per doble amonestació quan en realitat el calellenc només havia vist una targeta groga. La segona expulsió ha estat per l’entrenador Jordi Cantano perque, segons l’àrbitre, “havia sentit alguna cosa d’algú”

El partit ha començat bé, un gol de Buba donava avantatge als nostres 1-0, resultat amb que ha acabat la primera part.

A la segona part, un gol en clar fora de joc ha posat l’empat al marcador. Uns minuts després han arribat les expulsions de Kamouni i de Cantano. La segona vegada que el Tiana ha arribat a la porteria local ha fet el 1-2. El 1-3 l’han aconseguit els visitants després de transformar un penal. Els nostres han seguit lluitant i han escurçat les diferències 2-3, resultat amb el que ha acabat el partit.

El dilluns, a partir de les 20:04 h, l’entrenador Jordi Cantano parlarà en directe en el programa La Banqueta i explicarà com ha viscut aquesta polèmica derrota.