El CB Calella FMV assoleix la segona victòria seguida

El CB Calella FMV ha guanyat 62-58 al Badalonès. El partit ha estat igualat de principi a fi. En el primer quart les defenses han estat superiors als atacs, els triples calellencs els han mantingut arribant al final amb empat a 15. A la mitja part s’ha arribat empatats a 32. Ens aquest període els calellencs han
errat un munt de tirs lliures (al final del partit 9 de 22)
El tercer quart ha estat el millor ofensivament arribant a la part final del partit amb un minim avantatge de dos punts 52-50.
En el darrer període cap dels dos conjunts ha estat encertat en atac. La diferència l’ha marcat la bona defensa local i el rebot en atac dels nostres que han donat segones opcions per anotar. Segona victòria seguida dels verd-i-taronges que ha de servir per agafar confiança per sortir de la zona delicada de la lliga.