El Carrilet oferta 60 places per al curs 2017/2018

Escola Bressol El Carrilet de Calella, imatge d'arxiu

L’escola bressol municipal ha obert aquesta setmana les preinscripcions per al pròxims curs, i aquest diumenge farà jornada de portes obertes, d’onze del matí a una de la tarda. El servei oferirà una seixantena de places.

Són 8 places per a infants nascuts l’any 2017, 31 places per als que van néixer durant el 2016, i 21 places per als nascuts l’any 2015. En total, l’escola bressol municipal El Carrilet, ubicada a l’edifici Costa i Fornaguera, disposa de 107 llocs escolars.

Quant als preus, i en aplicació de les tarifes públiques, és de 125 euros en concepte de drets de matrícula i assistència mensual, més 50 euros anuals per material escolar. El servei de menjador per dia té un cost de 8 euros.

El període de preincripcions s’allargarà fins el 12 de maig, i les sol·licituds s’hauran de presentar al mateix centre, on les famílies podran rebre informació personalitzada sobre la seva línia metodològica.

El formulari està disponible en línia i recull els barems generals i complementaris per l’adjudicació de les places. En la primera categoria s’hi inclou el fet que els dos pares o un d’ells en el cas de famílies monoparentals tingui una condició laboral activa.

Aquest diumenge, entre les onze del matí i la una del migdia hi haurà la jornada de portes obertes perquè les famílies interessades puguin visitar les instal·lacions, conèixer l’equip docent i també tenir una informació personalitzada sobre l’oferta educativa per al curs vinent.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *