El Carpe Birrem reforça la programació lúdica en la seva tercera edició

CARPE BIRREM2

Que es desenvoluparà entre dijous i diumenge, amb un espai infantil, activitats lúdiques i concerts i espectacles a les nits. El festival de la cervesa artesana de Calella oferirà una selecció de 40 marques d’estils diferents que tiraran majoritàriament calellencs contractats per l’ocasió, i que es complementarà amb una ampliada oferta gastronòmica amb productes de ecològics i de proximitat, també sense gluten, amb els ‘food trucks’ que s’aparcaran al Passeig Manuel Puigvert.

El Carpe Birrem torna per Setmana Santa amb l’ànim d’inaugurar l’època del bon temps i amb una àmplia oferta d’activitats a l’aire lliure, lúdiques, musicals i infantils perquè en pugui disfrutar tothom. Josep Grima, un dels directors del festival de la cervesa artesana, ha explicat que una de les principals novetats de la tercera edició és el Xiqui Carpe, l’espai infantil on s’hi faran tallers i jocs i que funcionarà dijous entre les cinc de la tarda i les deu de la nit; divendres, dissabte i diumenge a partir del migdia.

Estarà delimitat, controlat amb unes polseres amb número de registre, amb monitoratge que farà les indicacions. Estarà fora l’àrea de consum de cervesa i l’entrada serà gratuïta. Aixó sí, posem un temps màxim de 45 minuts perquè s’hi estiguin

Els visitants trobaran una guia amb el detall de totes les activitats, entre les quals destaca la demostració d’obertura tradicional d’un barril clàssic anglès. Hi haurà en Pep Birra, el personatge que fa d’amfitrió del festival cerveser; un dj que punxarà les cançons a demanda; canta cançons després d’haver insuflat heli, o el joc de munyir una cabreta -de mentida-; o classes de swing, entre d’altres.

Cada nit hi haurà concerts de diferents estils -brasilera, folk i rock-, i diumenge una festa de música dels anys 80 i 90.

Ausiàs Ballart, codirector del Carpe Birrem, ha indicat que a l’àrea de degustació de cerveses s’hi trobaran més d’una quarantena de marques.

Hem fet una selecció de marques catalanes que són les que estan més en forma en l’actualitat, moltes d’elles guardonades en premis nacionals i internacionals, com per exemple la Cervesa Artesana del Montseny que ha guanyat la medalla de bronze del BBF amb la seva doble IPA (…) Les cerveses rosses, que són idònies per introduir-se en el món de la cervesa artesana; d’estil anglès, que són més amargants; i les que s’anomenen ‘fruit beers’, que estan molt de moda, de maracuyà o amb sabor de pell de taronja, i que recorden els sucs naturals

També s’ha reforçat l’oferta gastronòmica amb productes ecològics i de proximitat, atenent a les necessitats de les persones que tenen intoleràncies.

I per als qui encara no han entrat al món de la cervesa, s’hi estrena una barra de vermuteria. El Carpe Birrem fa una aclucada d’ull a la tradició calellenca de Festa Major de la Minerva.

Tindrem un vermut reserva d’alta muntanya i una selecció de vi ecològic molt concret. A través de les xarxes ens preguntàvem si hi hauria alternatives a la cervesa, doncs tindrem això i també un cava ecològic

El 20% dels beneficis de la vermuteria es destinaran a l’associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital.

El Carpe Birrem obrirà portes el demà dijous, 29 de març, a les cinc de la tarda. L’espai funcionarà divendres, dissabte i diumenge entre les dotze del migdia i la una de la matinada. Està organitzat per Esdeveniments 7 vetes i l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *