El calellenc Miquel Velázquez, quart en anelles als Campionats d’Espanya de Gimnàstica Artística

Miquel Velázquez i la seva germana Adriana, els dos del Salt Gimnástic Club, van ser presents als campionats d’Espanya de gimnàstica artística disputats aquest cap de setmana a Valladolid.

Miquel Velázquez, que competia en el nivell 1, va aconseguir la quarta posició en anelles amb una puntuació de 12.250, quedan a 50 dècimes del tercer classificat,el també gimnasta català Otger Carreres (Club Gimnàstic Sant Boi). El títol de campió d’Espanya va ser pel madrileny Carlos Garcia, del Gimnástico Las Rozas, amb 13.100 punts.

Velázquez, que també va competir en les altres modalitats del programa, va obtenir la sisena posició en terra, la novena en barra fixa i l’onzena posició en paral·les.

En nivell 2, de petites, Adriana Velázquez (Salt Gimnàstic Club), es va classificar en seixanta-sisena posició en salt, la vint-i-vuitena posició en paral·leles, la dinovena en barra i  la cinquata-sisena posició en terra. Va acabar vint-i-quatrena en la classificació general amb 38.500 punts. Una meritòria posició perquè la calellenca sortia d’una lesió. La gimnasta catalana del AGA Vilassar de Mar, Júlia Galan, es va proclamar campiona d’Espanya.