Dissabte s’escollirà l’Hereu i la Pubilla canina de Calella

desfilada canina

Aquest dissabte dia 1 d’abril hi ha una desfilada i exhibició canina a la plaça de l’Església de Calella. És un acte que periòdicament organitza l’Ajuntament de Calella, en col·laboració amb el Centre Caní Pedracastell de Canet de Mar.

És un dia festiu força seguit per petits i grans. Qualsevol gos, amb el seu amo, hi pot desfilar. I sens dubte un dels moments més esperats és quan es fa l’exhibició de gossos Policia de la Unitat K9 de Calella. Això serà a dos quarts d’una, i la desfilada es farà abans, a les 11.

Anna Figueres, de Pedracastell, fa un repàs al detall de la matinal canina. “Fem una desfilada popular on tothom es pot inscriure tant allà mateix mitja hora abans o a la botiga Peluts del costat de l’Ajuntament. Llavors hi ha uns premis, i ja fa un parell d’anys que traiem l’Hereu i la Pubilla canina de Calella: prèviament es fa una desfilada perquè la gent que no té animal de companyia prengui consciència i s’acosti al centre i intenti adoptar, a veure si tenim sort. I al final es fa una exhibició de la unitat canina policial de Calella“.

Qualsevol gos, tant si és maco com si no ho és gaire, pot apuntar-se a la desfilada. L’objectiu, més aviat, és que tothom prengui consciència que a les protectores hi ha molts animals que necessiten una llar i ser adoptats.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Anna Figueres, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *