Detenen a la propietària del club Cocodrilo de Calella acusada de prostituir a una noia de 16 anys

cocodrilo

Els Mossos d’Esquadra han detingut als propietaris del club Cocodrilo, situat al carrer Puig de Popa, i del pub D&G de Blanes. Es tracta d’un home de nacionalitat argentina de 61 anys i la seva dona d’origen francès, de 54 anys, acusats de prostitució de menors i per un delicte contra els treballadors.

Durant una inspecció al prostíbul D&G, els Mossos van veure que hi treballava una jove de 16 anys de nacionalitat rumana, que va explicar que també s’havia prostituït al club Cocodrilo de Calella. Els Mossos van obrir una investigació per determinar si la noia era víctima de tràfic de persones i si els responsables tenien coneixement de que la noia era menor d’edat, però ella va assegurar que exercia la prostitució de forma voluntària des de finals d’abril.

Els Mossos també han detingut a una jove de 22 anys que també es prostituïa. Ella era la tutora de la noia de 16, amb la qual compartia pis. Ha estat detinguda per consentir que una menor exercís la prostitució.

Els tres detinguts han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat provisional. La menor està sota la tutela de la Direcció General d’Atenció a la Infància i la Adolescència (DGAIA) de la Generalitat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *