Derrota del CB Calella FMV que podria ser clau per la permanència

Derrota per 59-62 del CB Calella contra un rival directe, la Garriga.

Els de Paco Garcia han perdut el primer dels dos partits que jugaran aquest cap de setmana. Encontres denominats, de la lliga del Calella, és a dir, per poder sortir de la zona perillosa de la classificació.

Els dos primers quarts han estat de domini visitant. De totes maneres, els calellencs no han perdut la cara al partit 26-30 a la mitja part.

En el tercer període el marcador s’ha igualat. Una bona defensa zonal dels calellencs els ha donat intensitat en el joc, però les errades en els tirs lliures no els han permès escapar en el marcador, 42-42.

En el darrer quart ha estat La Garriga qui ha imposat la seva defensa zonal. El final ha estat molt ajustat i polèmic on els visitants han forçat la pròrroga, 57-57.

El desencert dels calellencs en el temps extra els ha condemnat a una nova derrota que complica la seva permanència.

Demà diumenge a les 12:00 h, els de Paco Garcia jugaran contra el Parets.