Qui som?

Ràdio Calella


És una de les emissores locals pioneres de Catalunya, ja que va néixer al setembre de 1981 en el marc de la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Amb el pas dels anys, aquesta emissora s’ha convertit en un mitjà de referència a la ciutat i a gran part de la comarca.

Ràdio Calella va ser de les primeres a adaptar-se a les tecnologies més modernes, la qual cosa va permetre l’emissió d’informatius les 24 hores del dia.

Precisament, Ràdio Calella ha fet en els darrers anys una clara aposta per la informació més propera al ciutadà, amb notícies cada hora, dos informatius diaris –a les 13h i a les 20h-, i el despertador matinal «Bon Dia» -a les 8h-.

Tanmateix, Ràdio Calella combina la informació amb una acurada selecció musical, que barreja els grans èxits de sempre amb les cançons més actuals. Bàsicament el format musical és, però, l’adult contemporary.

La fórmula es combina amb agendes d’activitats, agendes musicals i amb una graella de programes pensada per arribar a tots els segments de la ciutat.

Ràdio Calella Televisió es defineix com una empresa de servei públic que busca el que més interessa a la ciutadania amb unes programacions que es caracteritzen per la proximitat i participació.

Ràdio Calella Televisió, SL és una empresa municipal de comunicació que des del 2003 va integrar dos dels mitjans degans del panorama audiovisual català: Ràdio Calella i Calella Televisió.Admin

Informatius

Unknown-1

Unknown