Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya prenen el relleu a Calella Marxa

revetlla calella marxa

Segona nit de revetlla a Calella en un llarg cap de setmana estival. Després de vetllada amb sopar i música a la fresca que va tenir lloc ahir al Passeig Manuel Puigvert, a càrrec de Calella Marxa, aquesta nit l’activitat es trasllada a la Plaça Catalunya amb una proposta similar.

La Revetlla d’Agost que organitzen els Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya arrencarà a dos quarts de deu de la nit. L’associació veïnal tindrà servei de bar amb entrepans i begudes per sopar a la fresca, i ho acompanyarà amb la música de l’orquestra Krater.

Una cita que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella, que també donava suport a la revetlla popular que la gent de Calella Marxa va celebrar anit al Passeig Manuel Puigvert. De fet, aquest és l’escenari habitual de les revetlles i festes estiuenques que han tingut lloc els caps de setmana a la ciutat, aprofitant la bona temperatura que ofereix la caiguda del sol i la brisa marina. Hi han desfilat la Penya Solera Barcelonista de Calella, l’Agrupació Sardanista, promotora de la Revetlla de Sant Jaume; el Grup Pa, Vi i Moltó, amb la tradicional Nit Marinera, o el Club de Futbol Calella, la setmana passada. Dijous vinent, 18 d’agost, serà el torn de la nova Associació de Teatre Solidari de Calella (ATSOC), que portarà la festa al Passeig Manuel Puigvert amb l’ànim de fer calaix per finançar el seu calendari d’activitats.

Aquestes propostes serveixen a les entitats per prendre’s un respir de la seva activitat habitual, donar-se a conèixer a la ciutadania a través del lleure i fer comunitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *