Com un coet, el J.P. Fruits Vermells CB Calella aconsegueix la cinquena victòria seguida

El CB Calella ha guanyat 55-56 a la pista del Quart. El partit ha estat molt equilibrat, els gironins han manat en el marcador durant els dos primers períodes, 16-9 al final dels primers deu minuts i 30-26 a la mitja part.

El tercer període ha estat molt similar, amb els gironins per davant en el marcador però amb els nostres sempre ben aprop. Un parcial de 0-18 entre el final del tercer període i l’inici del darrer, ha fet que es passés d’un 44-33 en contra a un 44-51 favorable als verd-i- taronges a falta de 7 minuts pel final.
A partir d’aquí, els calellencs han dominat el marcador fins sumar una nova victòria.