Cap de setmana amb temperatures gèlides

MAPA_TEMPS

Catalunya rebrà a partir de demà una massa d’aire fred amb vents del nord i nord-oest que provocaran una davallada de les temperatures. La situació es podria agreujar de cara a la setmana que ve, entre dimarts i dimecres.

De moment, a partir de demà divendres les temperatures començaran a baixar amb mínimes a Calella d’entre 4 i 5 graus a la matinada de divendres a dissabte. Seran, segons apunta el meteoròleg del Consell Comarcal, Joaquim Serra, temperatures de rigorós hivern. De dissabte a diumenge encara baixaran més situant-se entre els 2 i 3 graus. Tot provocat per l’entrada d’una línia frontal amb vents del nord.

Joaquim Serra ha explicat que la situació s’accentua de cara a la setmana que ve. Des de principis de setmana tindrem les nits de dilluns, dimarts i dimecres amb temperatures de zero o fins i tot sota zero a Calella.

De moment però, avui el temps ens dóna una treva ja que hi ha una massa d’aire que és més càlida i les temperatures al migdia i la tarda seran d’entre un i dos graus superior a les d’ahir.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *