Calella per la Independència anima a col·laborar amb la Marató de TV3 amb l’encesa d’una estelada gegant

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La territorial local de l’ANC canvia l’enlairament de fanalets de llum per l’encesa d’espelmes que il·luminin una gran bandera independentista al terra. És la proposta que fa l’entitat per col·laborar amb la Marató de TV3, dedicada aquest any a la lluita contra el càncer. La cita és aquest dijous 6 de desembre a la Plaça de l’Ajuntament. A les set del vespre es començarà a fer el muntatge i a dos quarts de vuit, l’encesa. Es vendran tiquets de 2 euros, i que donen dret a emportar-se l’espelma quan acabi l’acte.

Josep Barri, de Calella per la Independència, ho ha explicat a l’Info Migdia.

Cap a les set de la tarda serà quan iniciarem la col·locació de les espelmes, calculem que seran més de 1.200, i després repetirem l’operació per encendre-les una a una. Cap a quarts de nou quedarà l’estelada il·luminada. Val a dir que no són espelmes de cera sinó de llums leds, i per tant no embrutaran el terra.

Si s’aconsegueix vendre totes les espelmes –hi haurà tiquets al preu de 2 euros–, Calella per la Independència aconseguiria aportar amb aquesta acció solidària ireivindicativa uns 2.400 euros per a la bossa conjunta de Calella amb la Marató.

Seria més o menys aquesta la quantitat, en funció de les despeses. Però hem de ser solidaris amb una iniciativa com aquesta i buscarem vendre-les totes per acostar-nos a aquesta quantitat (…) Realment l’objectiu de l’acció és recollir diners i creiem que la causa és justa, per això nosaltres considerem que hem de treballar per fer el donatiu.

La Marató de TV3 tindrà lloc el diumenge 16 de desembre, quan se celebraran el gruix d’activitats solidàries. Al matí concentrades a la Plaça Catalunya i a la tarda a la Plaça de l’Església.

La iniciativa recaptarà fons per la investigació del càncer, que és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i la segona entre les dones. Gràcies a la investigació biomèdica, la supervivència al càncer ha crescut un 6% en els últims 10 anys.

A continuació es pot recuperar íntegrament l’entrevista al portaveu de Calella per la Independència. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat