Bona actuació de Pol Brunet i Núria Vilardebó al Campionat d’Espanya Infantil de natació

Pol Brunet (esquerra), al podi amb els altres dos guanyadors (foto: CN Calella)

El Club Natació Calella està participant al Campionat d’Espanya Infantil amb dos dels seus nedadors, en Pol Brunet i la Núria Vilardebó.

Aquest matí, Pol Brunet ha nedat els 100 braça fent el 2n millor temps de la seva edat i el 3r millor de la general amb un temps d’1:08.64. I fa pocs minuts, a la final, ha quedat en 5ª posició amb un temps d’1:08.28

D’altra banda, Núria Vilardebó ha nedat avui els 200 papallona fent una molt meritòria 8ª posició i 3a de la seva edat amb un temps de 2:26.61. Aquesta tarda, ha quedat en una magnífica 6ª posició amb un temps de 2:25.69.

Ahir, però, Brunet es va penjar la seva primera medalla d’argent a la prova dels 200 braça, amb un temps de 2:28.55, tot i ser el 1r any d’infantil. Pel que va la Núria Vilardebó va quedar en 5ª posició de la seva edat als 400 estils amb un temps de 5:16.91.