Avui Ràdio Calella estrena una nova pàgina web

Especial

Serà molt més àgil i amb una disposició de continguts més fàcils de trobar a l’hora de recuperar notícies o programes emesos.

La nova web l’han creat Eloi Matas i Víctor Riera, amb l’objectiu que els oients de Ràdio Calella tinguin molt més fàcil la possibilitat de trobar els continguts escrits i sonors que genera l’emissora.

N’ha parlat el seu creador, Eloi Matas: “Podríem escoltar la ràdio en directe. Hi ha tots els continguts que es van fent a la ràdio i es van gravant a la mateixa base de dades i tu pots consultar tots els audios que s’han anat gravant, a la carta i també a partir de temes. Hem intentat fer-ho el més fàcil possible i gestionar-ho a través d’un botó que tenim a la barra lateral. Jo espero que pugui ser molt útil a tothom que vulgui recuperar o veure alguna noticia que se li hagi pogut escapar per la ràdio, i fer-ho el més fàcil possible“.

La nova web serà molt més àgil internament, ja que també s’ha creat amb uns sistemes més funcionals a l’hora de publicar-hi la informació.

El director de Ràdio Calella, Jordi Bota, ha indicat que el nou portal incorpora el servei de newsletter, una ampliació del podcast, alertes d’última hora i últims tuits, així com un accés més directe a les xarxes socials, amb una imatge molt més clara.

El canvi i la posada en marxa, en període de proves, es fa coincidint amb l’inici de la Fira i la Festa Major, ja que la ràdio es va fundar fa 34 anys per aquestes dates, i marca l’abans i després de les temporades radiofòniques.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Josep Barri escrigué:

    Moltes felicitats per aquesta renovació i aquest pas endavant. I us felicito també per obrir aquesta possibilitats de fer comentaris a les notícies. Enhorabona i endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *