Avui comença el II Cicle de Xerrades de Medi Ambient i Participació

Xerrades_Mediambient_17-001

Avui a les 20:00 hores tindrà lloc la primera conferència del II Cicle de Xerrades de Medi Ambient i Participació a l’Esplai de la Gent Gran. La conferència porta per títol “Impacte de la pesca d’arrossegament en la dinàmica sedimentària i morfològica del fons marí” i la impartirà el Dr. Pere Puig, membre de l’Institut de Ciències del Mar.

Es tracta de la tercera xerrada del cicle, però serà la primera que se celebrarà. Les dues primeres van ser ajornades degut a que coincidien amb actes relacionats amb la situació política de Catalunya i es va preferir canviar-ne la data per assegurar-ne la màxima assistència possible.

Les xerrades aplaçades ja tenen nova data. El dia 24 d’octubre s’impartirà la conferència “Què hi ha a més de 50 metres de profunditat? Un fons marí apassionant!”, el 7 de novembre la xerrada titulada “La pesca litoral i les àrees marines protegides o, feta la llei, festa la trampa” i el 14 de novembre tindrà lloc la ponència “Té sentit la regeneració artificial de les platges?”

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *