Info Migdia 25-05-2017

InfoMigdia
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Avui es posa en marxa la Setmana Sense Fum que promouen conjuntament la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i l’Ajuntament de Calella. El lema escollit és «Menys fumar i més caminar». En aquest sentit, per demà divendres s’ha organitzat una caminada al Far a partir de les 9 del matí. L’activitat més immediata és una xerrada que es fa aquest vespre a partir d’un quart de nou a l’escola Freta sobre els efectes del consum de tabac i alcohol entre els joves de secundària.
Des de l’Ajuntament s’han preparat una sèrie de cartells on es recullen les equivalències entre la despesa d’un paquet al dia durant un temps determinat amb el que es podria comprar amb aquests dies. S’il·lustra gràficament amb l’eslògan «Que no et fumin la butxaca».
El tabac continua sent la primera causa de pèrdua de salut i de mortalitat prematura i evitable. És un dels factors de risc més importants de les principals malalties cardiovasculars i respiratòries cròniques, com també d’un nombre important de càncers. Avui hem parlat amb Julià Cruz, infermer de la Unitat de Tabaquisme del CAP de Calella.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *