[Àudio][La Ciutat] Aviat podrem contactar amb el nostre metge per Internet

lms-logo
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

És una de les novetats que es posaran properament en marxa des de la Carpeta de La Meva Salut. En aquest espai virtual es pot demanar cita prèvia amb el metge de capçalera, reprogramar visites amb l’especialista o comprovar si s’està en llista d’espera per una intervenció quirúrgica. Dolors García, referent de Gestió i Serveis al Ciutadà del CAP Calella i de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva ho ha vingut a explicar al programa La Ciut

La Meva Salut és l’evolució de l’antiga Carpeta Personal de Salut, però amb millores. Els usuaris majors de 16 anys hi poden accedir amb un codi i una clau personal que se’ls facilita des del Centre d’Atenció Primària presentant la targeta sanitària o el DNI. Els pares dels menors també podran consultar-la, prèvia autorització.

Garcia ha explicat que La Meva Salut està en fase de desplegament i que, properament, incorporarà l’E-consulta. Això suposarà que ens podrem posar en contacte amb el nostre metge i fer-li consultes a través d’aquest portal.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *