[Àudio] [Coblejant programa 99] Blanes, terra de músics de cobla

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana parlem de Blanes. Dels noms propis en el món de la cobla que n’han sortit i de l’Escola de Cobla i la banda i la cobla Santa Maria de Blanes. Entrevistem a Aitor Roger, escriptor del llibre “5o anys formant músics”, títol editat en motiu dels 50 anys de l’Escola de música, que continua formant músics fins a l’actualitat.

Escoltarem títols de compositors blanencs com els germans Molina, Xavi Pendón o Pitu Chamorro però també de compositors guanyadors del Concurs de Joves Compositors de Blanes, certamen que també és protagonista en aquest programa. A la Secció de Notícies, expliquem la nova proposta de l’Ajuntament de Cassà de la Selva en relació amb l’Escola de cobla d’aquesta població i el nostre reporter Jordi Rubio ens comentarà com va anar la doble audició de Sant Hipòlit de Voltregà amb les cobles Marinada i La Principal de la Bisbal.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Recordeu que podeu votar la següent eliminatòria de La Sardana de l’Any aquí: La Sardana de l’Any

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *