[Àudio] [Coblejant programa 95] 50 anys d’Aplec al Parc de la Guineueta

www.avibotet.cat
www.avibotet.cat
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana ens fem ressò del 50è aniversari de l’Aplec de les Roquetes, al Parc de la Guineueta de Barcelona, que se celebra aquest cap de setmana. Escoltarem sardanes dedicades a aquest aplec de Conrad Saló o Pere Fontàs. A la Secció de Notícies parlarem amb Jaume Pla, Coordinador de l’Aplec de les Roqueres que ens explica de quina manera celebraran aquest aniversari d’or.

A la Reportera Sardanista, parlarem de la Competència de Cobles de Banyoles del cap de setmana passat i a les Curiositats Històriques Sardanístiques parlarem de Javimel i l’origen de la cobla La Principal del Llobregat que el proper any celebra el seu 90è aniversari.

A la secció de Novetats Musicals, explicarem què podem trobar en el nou disc Viladesau De Nou que ha editat la cobla La Principal de la Bisbal. Acomiadem el programa amb la nostra secció de CoblaFusió, aquesta setmana recuperant un clàssic del cinema amb la cobla Marinada.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada als músics de cobles i orquestres.

També podeu escoltar aquí la secció d’humor de l’Eudald Font!

Recordeu que podeu votar la següent eliminatòria de La Sardana de l’Any aquí: La Sardana de l’Any

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *