[Àudio] [Coblejant] Programa 113: Torroella, vila vella, terra de músics

Montgrins
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana fem un homenatge a la terra de músics que és Torroella de Montgrí; escoltarem sardanes de compositors locals o arrelats a la població baix empordanesa com per exemple Martirià Font, Jordi Molina, Pere Rigau o Vicenç Bou i explicarem la història i anècdotes de les cobles orquestres i músics de la localitat que s’han perpetuat en el temps amb el boca orella.

A la Secció de Notícies us explicarem quines són les fotografies històriques de cobla que la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició de tothom gràcies a la donació de Montserrat Mauné i al Traspàs de cobla us anunciem l’últim canvi d’aquesta temporada de la cobla per excel·lència de Torroella de Montgrí, Els Montgrins.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *