[Àudio] [Coblejant] Programa 111: La Llobregat, 90 anys de cobla

p-destacada
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana dediquem el programa a la cobla La Principal del Llobregat en motiu del 90è aniversari de la constitució d’aquesta. Una cobla que ha canviat molt en els darrers anys i que a dia d’avui és una de les cobles de referència al país. Escoltarem sardanes interpretades pels 11 integrants de la cobla de compositors com Agustí Borgunyó o Ramon Vilà i també dues sardanes dels dos compositors que hi ha a la cobla; Xavier Cornellana, tenora, i Oriol Oller, tible.

També ens explica com va anar l’Aplec d’hivern de Navarcles el nostre reporter Jordi Rubio a la seva secció i l’Eudald Font torna amb una nova entrega del seu Rogall amb una reflexió sobre el sardanisme. Al Traspàs de Cobla parlem del canvi de tenores de la Cobla Reus Jove i a les Recomanacions Sardanistes expliquem en què consisteix el nou espectacle de temàtica sardanista impulsat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Colla Sardanista Mare Nostrum.

A les Novetats Musicals parlem del nou disc de la cobla La Principal de la Bisbal on es rememoren els concerts històrics de finals del XIX anomenats popularment com Serenates però amb un aire modern. I acabarem el programa amb la nostra CoblaFusió amb més Llobregat i Manuel de Falla.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *