[Àudio] [Coblejant] Programa 104: Roc Tàpia i la beca Josep Maria Bernat

Roc Tàpia 2
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana parlem amb el guanyador de la beca Josep Maria Bernat d’enguany, el surienc Roc Tàpia i Castellà, de 17 anys. Aquesta beca és atorgada per l’Associació Músics per la cobla juntament amb l’Ajuntament de Bellpuig i la Diputació de Lleida.

A més, en plenes festes de Nadal, aquesta és una edició especial per escoltar peces relacionades amb aquesta època de l’any de compositors com Francesc Cassú, Francesc Basil o Pere Fontàs o títols com Aire de Nadal, L’Aplec de Nadal o Tendres Records.

A la Secció de Notícies parlem de l’anunciada propera Capital de la Sardana de 2021, la ciutat de Balaguer a la provícia de Lleida i acabarem el programa amb la secció del nostre Eudald Font i una nova secció de Cobla Fusió de la mà de Benny Moré.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat