[Àudio] [Coblejant] Programa 103: Sardanes amb premi

PGM_COBL_064_DESTACADA
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

Aquesta setmana dediquem el programa a sardanes premiades en els múltiples certàmens musicals arreu del país. Així doncs, escoltarem sardanes premiades al Memorial Pere Fontàs d’Amer, al concurs de Joves compositors de Blanes, als Premis Ceret-Banyoles, al concurs de sardanes balladores de Prats de Molló, al concurs de Masquefa sona bé o a La Sardana de l’any amb compositors com Galdric Vicens, Anna Serra o Jordi Paulí i explicarem en què consisteix cada un d’aquests concursos de composició de música per a cobla.

A la secció de notícies ens farem ressò precisament de les bases de la segona edició del Concurs de Sardanes Balladores de Prats de Molló La Presa i a les Novetats Musicals parlarem del nou disc de la Cobla Cossetània dedicat al compositor Tomàs Gil i Membrado.

També tenim com sempre la nostra secció d’Agenda Sardanista on en Jordi ens repassa les nostres propostes sardanístiques per la propera setmana. I recoolim, una setmana més, una frase feta dedicada a les llegendes dels músics de cobles i orquestres.

Recordeu que podeu votar la següent eliminatòria de La Sardana de l’Any aquí: La Sardana de l’Any

Coblejant és un programa de Radio Calella Televisió per a les emissores de ràdio que ho vulguin. Fet i dirigit per Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *