Arriba la quarta edició de la Fira de la Gent Gran

Fira de la Gent Gran, l'any passat
Fira de la Gent Gran, l'any passat

Calella celebra aquest cap de setmana la quarta edició de la Fira de la Gent Gran.

Enguany es recupera el seu lloc original, a la plaça Catalunya. Des de les 10 del matí i fins al vespre es faran tot un seguit d’activitats com ara tallers de gimnàstica, de memòria o tirada de bitlles. També s’ha previst un vermut a dos quarts d’una del migdia servit pels membres de l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital. Enguany, els alumnes de l’Oficina de Català faran la lectura del conte «Els Avis Savis». La regidora de Política Social, Margarita Valls, ha parlat a l’InfoMigdia d’aquest conte destacant que pot servir per a molta gent ja que es tracta d’una experiència viscuda des del positivisme: “Aquest any l’Oficina de Català de Calella ens llegirà un conte que van fer els alumnes i que fins i tot té un premi, es diu Els avis savis i és molt emocionant. És una experiència molt positiva que pot ajudar a molta gent”. 

El mateix dissabte a les cinc de la tarda s’ha previst una xerrada sobre el Banc del Temps i la seva posada en marxa. Un cop acabi, se servirà una xocolatada servida per l’Associació Sant Quirze de Calella. Els beneficis es destinaran íntegrament a la fundació Hàbitat Solidari. El dissabte es completarà amb un espectacle de playback i mostra de danses i un ball amb tapes solidàries.

Margarita Valls s’hi ha referit al lema d’enguany d’aquesta fira que és «Per un envelliment actiu!». Segons ella, la gent gran és un pou de saviesa: “La gent gran amb la seva experiència ens poden donar consells, orientació, tot el que pensi i opini la gent gran és molt valuós”.

Diumenge l’activitat de la quarta Fira de la Gent Gran es reprendrà a les 10 del matí amb tallers de tai-txí, teatre, jocs de taula i una mostra de puntaires de Calella. La fira s’acabarà a la una del migdia amb un vermut.

L’àrea de Política Social ha previst un carrilet que portarà als avis i àvies que vulguin assistir a la fira fins a la plaça Catalunya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *