30 aniversari de la travessia de la platja de Calella

travesiacalella

Aquest diumenge dia 3 setembre el Club de Natació organitza la 30a edició de la travessia de Calella.

Tot un clàssic de les travessies de natació catalanes. Aquest any es faran dues voltes al circuit que començarà a la Platja de Garbí davant la Piscina Municipal. Les inscripcions es van tancar ahir amb 215.

El format del circuit s’ha modificat perquè sigui més vistós. A cada prova, la de 1000 metres i la de 2000 metres, es fan dues voltes de 500 i dues de 1000 metres. El president del Club de Natació Calella, Raúl Claramunt, ha assegurat en una entrevista a l’Info Vespre que aquesta millora fa més partícip al públic i que la prova sigui més divertida: “S’aconsegueix que els nedadors no es dispersin tant, abans quan sortien ho feien en grup i al cap de poc no els veies i els tornaves a veure a la tornada. Amb aquest sistema tots els nedadors estan més agrupats i no aniran tan lluny perquè el circuit és més reduït i com que els fem sortit 10 metres de l’aigua i tornen a entrar per fer la segona volta, en aquest moment el públic gaudeix de veure als nedadors en mig de la prova poden veure en quina posició van, poden donar ànims”.

Aquest repte d’implementar la sortida a l’australiana, és a dir que es divideixi el ciucuit en dues voltes perquè els nedadors hagin de sortir de l’aigua, és inèdit en una travessia i Claramunt creu que si funciona i agrada es farà sempre així.

Per celebrar el 30 aniversari amenitzaran la jornada amb música i una botifarrada: “Per celebrar el 30 aniversari amenitzaran la jornada amb música i una butifarrada: “Hi haurà música mitjançant un Dj que amenitzarà molt pensem la cursa, i després a l’acabar per tots els participants tindran un esmorzar. Abans sempre donàvem fruita, i aquest any hem pensat que valia la pena fer alguna cosa més aprofitant el 30 aniversari i fem una botifarrada”.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a Raul Claramunt aquí:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *