250 persones van participar en la 27a trobada de puntaires

Puntaires00000000

Ahir Diumenge a les 16.30 h al passeig Manuel Puigvert va tenir lloc la 27a trobada de Puntaires de Calella. Estava organitzada per Amics i Amigues Puntaires de la cooperativa l’Amistat amb el suport de l’Ajuntament.

A la trobada hi van assistir 250 persones, i tot i que és una xifra bastant important cada any hi ha un decreixement més notori de participants. Carme Horta és la coordinadora de la trobada i portaveu del grup de puntaires.

Cada any venen moltes puntaires, però cada vegada va a menys això. Les persones es van fent grans, de jovent no n’hi ha gaires que facin puntes i aquest any per exemple són 100 puntaires menys que l’any passat. Degut a que les persones es van grans i ja no van pels pobles rondant-la, vull dir, no és aquí Calella sola que ens hi trobem si no és a totes les trobades de puntaires que es fan. Al principi érem potser 500 o 600 havíem sigut, moltes.

Gràcies a les donacions de botigues i col·laboradors, durant la trobada es va sortejar una panera entre totes les persones que estaven fent punta de coixí. També es va donar un regal especial a la senyora i el senyor de més edat i a la nena més petita que participava.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *